Met 10.000 bezoekers, is de London Language Show (Language Show Live) het grootste jaarlijkse evenement voor taalkundigen, vertalers, tolken, taalleerkrachten, taalleerders en taalliefhebbers in Engeland.

Het evenement heeft een brede waaier aan activiteiten te bieden: seminaries, workshops en casestudies onder begeleiding van meer dan 80 sprekers, taallessen in meer dan 30 talen, enz.

Als taalleerder of taalleerkracht kun je op dit evenement ook professioneel advies krijgen over leermiddelen. In The Careers Zone krijg je inzicht in taaljobs op de arbeidsmarkt. En last but not least is het evenement de ideale gelegenheid om te netwerken met taalprofessionals.

De London Language Show was in 2016 genomineerd voor een LIA in de categorie ‘Best Learning and Networking Event 2015’.

 

Maak nader kennis met de Language Show Live in Londen.