Het Groot woordenboek der Nederlandse taal van Van Dale heeft geen introductie meer nodig. Sinds de eerste editie in 1864 heeft Van Dale echter niet stilgestaan. De toonaangevende woordenboekuitgeverij verzorgt nu ook taaltrainingen, is actief als vertaalbureau en blijft haar producten vernieuwen en uitbreiden. Na eenvoudig doorzoekbare elektronische woordenboeken en e-books was de volgende stap de aanwezigheid van Van Dale in de App Store. De Dikke Van Dale, hét basisnaslagwerk, is intussen ook beschikbaar voor iOS: een gebruiksvriendelijk lichtgewicht, met dezelfde vertrouwde inhoud.

De Dikke Van Dale voor iPhone / iPad was in 2014 al genomineerd voor een LIA in de categorie ‘Beste taalapp of -software 2013’.

 

Website: http://webwinkel.vandale.be/dikke-van-dale-voor-iphone.html

 

Interview

Beluister hier het interview met hoofdredacteur Ruud Hendrickx: