Teknologian ja projektijohtamisen noustessa entistä enemmän keskiöön käännösalalla tarjoaa KU Leuvenin käännösteknologian kesäkoulu korkealaatuisen opetusympäristön, joka hyötyy järjestäjäyliopiston osaamisesta ja sen tutkimustyöstä sekä yhteistyöstä alan johtavien toimijoiden kanssa.

Kesäkoulun järjestäjät ovat suunnitelleet ohjelmasisällön, joka ottaa huomioon monenlaiset osallistujat erilaisine taustoineen. Se myös tuo yhteen käännösalan opiskelijat ja ammattilaiset aina freelancereista ja inhouse-kääntäjistä käännöspalveluiden omistajiin. Näin KU Leuven on luonut ympäristön, jossa oppi ei tule vain workshopeista ja pääpuhujien suusta, vaan myös osallistujien tietotaidosta.

Luodessaan tämän kesäkoulun KU Leuven on rakentanut myös näyttämön, jolle alan tutkijat ja innovaattorit voivat nousta esittelemään käännösteknologian tuoreimpia saavutuksia ja olla suoraan tekemisissä tuotteidensa loppukäyttäjien kanssa.

Tärkeintä on kuitenkin se, että KU Leuvenin käännösteknologian kesäkoulu tarttuu aiheisiin, jotka ovat jokapäiväisiä ja käytäntöön liittyviä, koskettavat kaikkia käännösalalla työskenteleviä ja joihin liittyen heidän on ylläpidettävä osaamistaan jatkuvalla oppimisella.

 

https://www.arts.kuleuven.be/conference/transtech-summerschool/programme-ttsummerschool