#LIAS2018: The Student Edition

Februari 21, 2018 | admin | Algemeen 2018

Nieuws! Op de vijfde editie van de LIA’s (15 maart 2018, Gent) staan dit jaar de taalprofessionals van morgen centraal. Zó centraal zelfs, dat we de klassieke terugblik op het beste uit de taalsector van vorig jaar …. uitstellen tot volgend jaar.

Ja, de markt is in sneltempo krap aan het worden. De taalsector heeft nú de knapste taalstudenten nodig … uw organisatie is misschien ook actief op zoek naar talent met talen… Kom op 15 maart naar Gent om te ontdekken wat de jonge taalwolven, het aanstormend taalgeweld, de high potentials uit de taalcampussen in hun mars hebben.

Hoe ze u gaan overtuigen? Met het coolste artikel, de pittigste pitch, de pakkendste aanvaardingsspeech, en ze gaan netwerken als de besten.

Maar misschien wilt u ook hén overtuigen? Dan moet u volgens ons vooral goed zichtbaar zijn tijdens het event én op de Grote Prijzentafel die we op 15 maart gaan dekken. Centraal op de prijzentafel zullen natuurlijk de vier te winnen studenten-LIA’s staan prijken, maar daarnaast is er nog plaats voor úw prijs. Lees op de partnerpagina wat er voor u allemaal mogelijk is.

Het programma op 15 maart? De prijsuitreiking natuurlijk. Plus: twee super interactieve Talent Classes om de taalondernemers van morgen te wapenen: een Talent Class Sales skills en een Talent Class Alles over de prijs. Plus: drie praktische Miniworkshops: Hoe haal ik alles uit mijn LIA (als ik win)? Hoe pitch ik op populair-wetenschappelijke toon over mijn paper of scriptie? Hoe netwerk ik me te pletter en wat doe ik daar the day after dan mee?

Ontdek nu het programma (en geef ons gerust een seintje als u er zelf nog een pre-event miniworkshopje aan wilt breien).