#LIAS2019: uitgesteld tot 11 maart 2021

april 28, 2020 | admin | LIAs 2019

Wegens corona is de uitreiking van de LIA’s 2019, gepland op donderdag 30 april 2020 in Gent, uitgesteld tot donderdag 11 maart 2021, tot volgend jaar dus.

Lerend netwerk rond imagocampagne voor taal

Wat we niet hebben uitgesteld tot volgend jaar is ons lerend netwerk rond een imagocampagne voor taal (Expeditie Taal als sterk merk),.

U kunt u daarvoor nog steeds melden bij De Taalsector. De Taalsector brengt u vervolgens met de juiste mensen samen om te leren rond taal als een sterk merk. U leert voor uzelf en uw eigen taalbusiness, we leren ondertussen ook samen voor de sector, dat is de deal.

De Taalsector faciliteert het hele leertraject, helpt beschikbare kennis te ontsluiten en zorgt voor de nodige externe expertise (o.a. branding agency). Meer info (wie, waar, wanneer, hoe) bij Dries Debackere (De Taalsector) via info@detaalsector.be.