KOM MEE IN BEELD ALS EEN ACTIEVE SPELER IN DE TAALSECTOR

Wie de toekomst van de taalsector serieus neemt, moet zich dit jaar zéker laten zien met de Language Industry Awards (LIA’s).

Waarom juist dit jaar? Omdat dit jaar op de LIA’s de taalprofessionals van morgen centraal staan: de taalstudenten en andere knappe koppen die de taalsector morgen – en uw organisatie misschien vandaag al – hard nodig heeft.

De LIA’s laten ieder jaar het beste uit de taalsector zien aan een breed publiek. Dit jaar is het net iets anders: de jonge taalwolven, het aanstormend taalgeweld, de high potentials uit de taalcampussen laten aan ú zien wat ze in hun mars hebben. Hoe ze u gaan overtuigen? Met het beste artikel, de pittigste pitch, de pakkendste aanvaardingsspeech.

 

Prijzentafel

De LIA’s zijn een kans voor u om u te laten zien als een aantrekkelijke speler in de taalsector. Dit jaar niet met uw logo op de website, maar live op het event en met úw prijs in de prijzenpot. Of beter: op de prijzentafel die we op 15 maart 2018 feestelijk gaan dekken.

Alles wat waarde heeft, mag op de prijzentafel: van boeken over coachingsessies over taalapps over abonnementen tot stageplaatsen, smartphones en laptops en eigenlijk gewoon alles wat u in huis hebt en in uw ogen aantrekkelijk is voor studenten.

Voor wat hoort wat? Natuurlijk! U zegt wat uw prijs kost, en wij geven u voor hetzelfde geld on site zichtbaarheid in ruil. Liever geen prijs maar wel een standje of banner of … tijdens het event? Geen probleem.

Ontdek in onze partnerbrochure hoe we u optimaal in beeld kunnen brengen. Neem contact op met Mai Jorissen op tel. +32 9 269 04 66 of mai.jorissen@detaalsector.be.