LIAS IN DE PERS

Welkom in onze digitale perszaal!

Hier vindt u een overzicht van de persberichten over de LIAS2018.

 

Winnaars Language Industry Awards 2018 bekend (pdf)

Joni Reygaerts is de grote winnaar van de Language Industry Awards (LIA’s) 2018. Ze won gisterenavond in Gent de belangrijkste LIA dit jaar, de Grote Taalsector Prijs van de Jury voor haar originele bijdrage over de effectiviteit van een Erasmuservaring. Deze vijfde editie van de LIA’s stond helemaal in het teken van de studenten, de taalprofessionals van morgen.

 

Shortlist Language Industry Awards 2018 bekend (pdf)

De vijf kanshebbers op een Language Industry Award (LIA) zijn bekend. Op de vijfde editie van de LIA’s staan de studenten, de taalprofessionals van morgen centraal. Wie uiteindelijk de belangrijkste LIA, De Grote Taalsector Prijs van de Jury (hoofdprijs) in de wacht gaat slapen, is nog afwachten tot de uitreiking op donderdag 15 maart in Gent.

 

Liste des nominés aux Language Industry Awards 2018 (pdf)

Les noms des cinq finalistes sont à présent connus. Pour leur cinquième édition, les Language Industry Awards braquent les projecteurs sur les étudiants, les talents professionnels de demain. Quant à celui ou celle qui aura l’honneur de remporter la plus haute distinction, le Grand Prix du Jury, son nom ne sera rendu public que le jeudi 15 mars, lors de la remise des LIAs à Gand.