Uitreiking van de LIA's

De uitreiking van de LIA's 2021 - UPDATE 18 NOVEMBER 2021: EVENT EN CAMPAGNE WEGENS CORONA UITGESTELD TOT VOORJAAR 2022.

Op 15 december reiken we de LIA’s uit. Als gast kom je niet alleen maar zitten kijken naar een parade van winnaars, maar word je actief betrokken bij de finale. Hoe? 

 

Inhoudelijk

Als gast krijg je de kans om de mensen achter de nominaties aan te spreken tijdens het eerste onderdeel – receptie en expo van de nominaties. Jij kan nog het verschil maken in de campagne door ter plaatse de laatste stemmen uit te brengen. Dat wil zeggen dat we letterlijk tot de laatste minuut van de wedstrijd in spanning blijven over de winnaars. Terwijl de laatste stemmen geteld worden, hebben we een inspirerende keynotespreker te gast. (We houden nog even de spanning erin over de naam.)

De prijsuitreiking zelf wordt afgewisseld met een netwerkbuffet. Als gast ga je op een interactieve manier de expertise van de andere gasten ontdekken én een vertrouwensvol netwerk opbouwen. Behalve met een goed gevoel ga je naar huis met een sterk verrijkt adresboekje vol contacten met nuttige, inzetbare expertise.

De partners van de LIA’s zorgen zoals altijd voor leuke sfeer, muziek, lekker eten en drinken en mooie herinneringen dankzij de fotograaf.

 

Praktisch 

15 december van 16.00 tot 20.00 u. 

Bij De Taalsector, Molenaarsstraat 111-46, 9000 Gent

 

Corona-safe 

We houden ons aan de geldende maatregelen. Voor uw veiligheid en comfort werken we met het Covid Safe Ticket. We verwelkomen maximum 80 gasten in een grote, goed geventileerde ruimte. We voorzien natuurlijk ontsmettings- en andere sanitaire middelen.

 

Programma

17.00 - 17.30
question mark
17.30 - 18.00
18.00 - 19.00

Tickets

Voor niet-leden

120
  • vroegboekticket met 20% korting op de normale prijs (150 euro)
  • Te koop tot 17 november

Voor de leden

75
  • exclusief voor de leden met 50% korting op de normale prijs (150 euro)
  • Te krijgen met de promocode

Hoe ticket kopen

Klik op "kopen" en kies je ticket

Ben je lid van De Taalsector? Klik bovenaan direct op "Promotiecode invoeren" en pas de ontvangen code toe. Kies daarna "Ticket voor de LIA's 2021" van 150 euro.

Betaal je ticket

Vul het formulier in met een geldig e-mailadres en kies je betaalmethode.

Krijg je ticket

Op het aangegeven e-mailadres ontvang je je factuur en je ticket(s).

Netwerkreceptie met speciale dank aan:

Volg ons en deel met je vrienden