LIAS INSCHRIJVEN VOOR HET EVENT

Meedoen voor een LIA doe je natuurlijk door een artikel in te zenden. Wat daarbij telt, heb je intussen al elders op deze site gelezen.

Gratis

Kom je met je ingezonden artikel op de shortlist, dan ontvang je per e-mail een persoonlijke uitnodiging om gratis deel te nemen aan het event op donderdag 15 maart in Gent. Je komt dan gratis naar de uitreiking en je mag gratis deelnemen aan de workshops en talent classes vanaf 18 uur.

Bijna gratis

Ben je niet op de shortlist geraakt, maar wil je wel graag naar het event komen? Dat kan… bijna gratis. Je bepaalt zelf vanaf wanneer je komt en je betaalt gewoon cash aan de ingang. Alleen de workshops en talent classes bijwonen? Of liever gewoon de spanning tijdens het hoogtepunt meemaken? Geen probleem! 5 euro per workshop of talent class. 5 euro per onderdeel van de uitreikingsceremonie. Maximum 40 euro dus.

Inschrijven verplicht

Inschrijven is verplicht ten laatste op maandag 12 maart via onderstaand formulier. De avond van het event zullen er geen tickets meer beschikbaar zijn.

Ik schrijf me in vanaf:
18u00: Workshop 1 Hoe haal ik alles uit mijn LIA (als ik win)?18u20: Workshop 2 Hoe pitch ik op populair-wetenschappelijke toon over mijn paper of scriptie?18u40: Workshop 3 Hoe netwerk ik me te pletter en wat doe ik daar the day after dan mee?19u00: Talent Class 1 Sales skills voor de aanstormende taalondernemer19u30: Talent Class 2 Krijg de beste prijs voor je taaldienst20u15: Korte, maar krachtige pitches20u45: Feestelijke uitreiking van de LIA's21u15: Naar hartenlust netwerken

Ik ga akkoord dat ik op 15 maart aan de ingang 5 euro cash per onderdeel van het event betaal. Maximum 40 euro dus. Sta ik op de shortlist, dan kom ik gratis binnen.